NYFÖDD

Ett barns födelse är en stor förändring i livet. Från den dagen och framåt förändras ALLT. Du har en ny anledning att leva.

Jag värdesätter att få vara med och skapa minnen till er ifrån den första tiden med den nya lilla familjemedlemen.


NÄR & HUR?

Jag rekommenderar att fotografera nyfödda under deras 7-14 första levnadsdagar. Av en anledning, barnen sover som mest de första dygnen efter förlossningen och är väldigt ”formbara”. För varje dag och vecka som går sen så är dem mer och mer vaken, samt blir starkare.


En fotografering tar 2-3 timmar så att vi kan ta det lugnt, och har gott om tid på oss att få bebisen att somna. Mycket tid går åt till att till att mata, och söva bebisen samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis.

Vi fokuserar på att få sovande bilder på bebisen men tar självklart också några bilder med er föräldrar samt ev. syskon.

Det finns ett stort utbud av vacker rekvisita att välja mellan i min studio, särskilt anpassat för nyföddfotografering. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Vi tittar tillsammans på detta  när ni kommer till studion vilken rekvistia och färger som du tycker om mest. 

 

Jag har extra varmt i studion under dessa fotograferingar. Det finns tilltugg och dryck för föräldrar och syskon så ni kan sitta och mummsa medans jag fotar bebisen. Har ni laktos eller glutenintolerans så säg till mig innan så ställer jag för det.


PRAKTISKT

Ta gärna med extrakläder då det lätt kan hända små olyckor på er föräldrar. Har ni någon fin nalle eller annat som skulle passa bra på bild så ta gärna med er.